Företagsprofil
IFSim är en inhemsk ledande och även en internationell specialist inom utveckling av flygsimulator. IFSim FoU-center och vår mjukvaruplattform är byggd på CEASIOM, vilket är SimSac-projektets största framgång i det sjätte EU-ramprogrammet, vilket ger en bra miljö för vår forskning kring avionik simulering, flygplanskontroll, kontrollbelastning, vision simulering, flygdata och annan programvara. Dessutom, vårt långsiktiga partnerskap med Cntech gör att iFSim AIT (Integrationstest) center i Kina, bidrar till massiv produktionskapacitet, högkvalitativ installationstjänst på plats och snabbt svar på varje kontakt. Nu har vi utvecklat över 10 typer av simulatorer för olika flygplans typer som A320, B737, Cessna172, Bell206, IL76 och andra anpassade produkter.

Vi har över 50 anställda och över hälften är ingenjörer som är specialiserade på aerodynamik, flygteori, avionik, elektronik, programmering, maskindesign och andra relevanta färdigheter. Dessutom har vi mer än 10 piloter som våra rådgivare och varje produkt testas av dem. Dessutom äger vårt företag ett laboratorium som är över 1000 kvadratmeter och de flesta av våra ingenjörer har masterexamen. Med vårt starka FoU-team har vi framgångsrikt tjänat våra kunder under de senaste 10 åren.

Det finns inget som är för stort eller för litet för oss, från enskilda till stora organisationer, vi har serverat många kunder runt om i världen och vi är också villiga att bygga anpassade produkter vid efterfrågan.

Vi ser fram emot din kontakt.

iFSim
product catalog