C172 Cockpit
C172 Cockpit
C172 Cockpit
C172 Cockpit
C172 Cockpit
C172 Cockpit
video
Introduktion
IFSim.FTD.C172 består av visuell bildskärm, flygcockpit och instruktionsstation vilka har genomgått högfrekvent test, och är byggda med hög noggrannhet och tillförlitlighet. Den är idealisk för att uppfylla träningskraven hos nybörjare och överträffa entusiasternas hemma-bygge krav.


220° visuell bildskärm
Med fyra högupplösningsprojektorer, ger det visuella systemet en 220° runt om bild av vad piloten skulle se utanför flygplanet. Dess databas innehåller korrekt placering av hundratals landningsbanor över hela världen med terräng, stora stadskonstruktioner, motorvägar, floder och havskustlinjer.


1:1 Flygplans Cockpit
Flygplans cockpiten är en fullskalig representation av en A320-cockpitlayout och täcker de olika primära sektionerna, inklusive: Cykliska yoke, G1000 navigationssystem, huvudinstrumentpanel och roderpedaler, med funktionsknappar, knoppar och brytare i samma positioner som i själva flygplanet.


Instruktörsstation
Instruktörsstationen är en intuitiv lektionsplanbyggare och den innehåller 3D-karta över flygplanets flygväg med speciell händelsesinställningsfunktion. Den integrerar information för enklare tillgång till avancerade funktioner och använder pekskärm för enkel användning.
Cockpit